INTEGRITETSPOLICY

Vad omfattar denna integritetspolicy?

Vi tar din integritet på största allvar. Denna integritetspolicy styr och beskriver de huvudsakliga integritetsprinciperna vi tillämpar på de uppgifter vi samlar in via våra tjänster. 

 

Om våra tjänster

Vi är specialiserade på en mängd olika tjänster. Vårt mål är att leverera tjänster baserade på ditt senaste surfbeteende. Med vår tjänst ska du få personlig hjälp som är mer relevant för dig än den vanliga du skulle få utan oss.

 

Användarval

Om du inte vill få annonser som visas av oss, i din nuvarande webbläsare och webbläsare som vi har länkat till din tekniska identifierare kan du inaktivera visningen av våra annonser här. Om du bara vill välja bort din nuvarande webbläsare avmarkera alternativet opt- out box.Du kan också välja bort alla matchade webbläsare och veta mer om användarval.

 

Våra åtaganden och efterlevnad

Vårt företag är tidigt ute med initiativ för ökad transparens och kontroll för användarna.

 

Vår teknik

Vi samlar in information via tekniska cookies som placeras i din webbläsare. 

 

Datasäkerhet och lagring

Säkerheten för din information är grundläggande för oss. Vi har implementerat branschstandardiserade säkerhetsåtgärder, som inkluderar användning av brandväggar och kryptering. 

 

Observera att vi kan komma att uppdatera eller ändra denna integritetspolicy. Om vi reviderar vår integritetspolicy kommer vi att publicera dessa ändringar i denna sekretesspolicy och på andra platser som vi anser lämpliga, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några vi avslöjar. den. Om vi gör några väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig genom ett meddelande på denna webbplats innan ändringen träder i kraft. 

 

E-post: info@milleniumgolv.se