Plattsättning

 

 

Vad kan vi uppnå för resultat med plattsättning?

 

För det första handlar plattsättning om att ge dina utrymmen ett enastående utseende. Vare sig det är ditt badrum, kök, entré eller kanske en egen spa- och träningsavdelning så kan vi tillsammans med Dig ta fram och skapa en unik design som matchar din personliga stil och samtidigt förhöjer känslan i rummet.

 

Genom plattsättning får du även en hållbar och lättskött lösning. Vi använder material av hög kvalitét och professionell teknik vid utförandet för att säkerställa ett långvarigt och motståndskraftigt resultat. Med rätt underlag och noggrant applicerade fixeringsmaterial garanterar vi en stark och stabil plattsättning som står emot dagligt bruk och håller sig vacker år efter år. Dessutom är plattor lätta att rengöra och tål fukt, vilket gör dem perfekta för utrymmen där hygien är viktigt.

 

Vad finns det för olika alternativ vid plattsättning?

 

Det finns en mängd olika variationer av material att välja på vid plattsättning, både vad gäller färg, storlek och pris. Det betyder att det finns nästan oändliga möjligheter att skräddarsy lösningar utifrån Dina behov och önskemål.

 

Keramiska plattor är mycket populärt och finns i olika storlekar, färger, mönster och texturer. De är tillverkade av lera och bränns i ugn för att bli hårda och tåliga. Keramiska plattor är prisvärda, lätta att rengöra och tål fukt, vilket gör dem lämpliga för badrum, kök och andra våtutrymmen.

 

Porslinsplattor är tillverkade av keramiska material, men de bränns vid högre temperaturer vilket gör dem mer tåliga och mindre porösa än vanliga keramiska plattor. De är hållbara, motståndskraftiga mot fläckar och repor, och lämpar sig för både inomhus- och utomhusplattsättning.

 

Naturstensplattor, som marmor, granit, kalksten och skiffer, erbjuder ett smakfullt och naturligt utseende till dina ytor. Natursten är unikt med sina färger, mönster och karaktäristiska texturer. Dock är naturstensplattor vanligtvis dyrare än keramiska plattor och kräver mer underhåll.

 

Glasplattor ger ett modernt och glänsande utseende till dina ytor. De finns i olika färger, former och storlekar. Glasplattor används ofta som accentplattor eller för att skapa en visuell effekt genom att reflektera ljus. De är inte lika tåliga som keramiska plattor eller natursten och är därför mer lämpade för torra utrymmen eller väggplattsättning.

 

Det finns fler exempel på material för plattsättning som träplattor, metallplattor och kompositmaterial. Valet av material beror helt på dina önskemål, behov, förutsättningar och din budget. Våra plattsättare har en bred erfarenhet och har arbetat med plattsättning av en mängd olika material och olika storlekar.

 

Våra plattsättare hjälper dig med plattsättningen 

 

Som plattsättare har har vi uppdraget att skapa funktionella och estetiskt tilltalande ytor både inomhus och utomhus. Att anlita en professionell plattsättare är ofta avgörande för att säkerställa ett korrekt utfört arbete som kommer hålla under en lång tid. Våra plattsättare har lång och gedigen erfarenhet och kan arbeta med en rad olika sorters material, bland annat de vi nämner här ovanför. Som plattsättare krävs de att man har känsla för både färg och form för att på så sätt kunna tillgodose kunders önskemål kring mönster på plattsättningen och kan hjälpa dig med smått till stort. 

 

Vi hjälper dig med plattsättningen!

 

Vi arbetar med plattsättning för både större och mindre projekt, av alla typer av inomhusmiljöer och även utomhusmiljöer som balkonger och terrasser. Vi utför arbete inom nyproduktion samt renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT). Vi är ett GVK auktoriserat företag, utifrån Golvbranschens Våtrumskontroll, och arbetar enligt gällande branschregler. Våra plattsättare har mångårig erfarenhet av plattsättning och vårt främsta mål är att leverera kvalitét och ett tillfredsställande resultat.  

Kontakta oss gärna för rådgivning så kan vi tillsammans hitta en lösning för Ditt nästa projekt.