Kakel & klinkers

Det finns en mängd olika variationer av keramiska beklädnader att välja på vad gäller färg, storlek
och pris. Det betyder att det finns nästan oändliga möjligheter att skräddarsy lösningar utifrån Dina
behov och önskemål. Vi hjälper dig med val av kakel, natursten, sjösten, mosaik och klinker så du får
det resultat du önskar. Vi arbetar med plattsättning av alla typer av inomhusmiljöer, för både större
och mindre projekt. Och utför arbete inom nyproduktion samt renovering, ombyggnad och
tillbyggnad (ROT). Vi är ett GVK auktoriserat företag, utifrån Golvbranschens Våtrumskontroll, och
arbetar enligt gällande branschregler. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av plattsättning
och vårt främsta mål är att leverera kvalitét och ett tillfredsställande resultat.

 

Sjösten kakel och sjösten klinker är två populära typer av keramiska plattor som används för att skapa unika och naturliga ytor i olika inomhus- och utomhusmiljöer.

 

Sjösten Kakel

 

Sjösten kakel är keramiska plattor som efterliknar utseendet på äkta sjösten. Dessa plattor är vanligtvis tillverkade av porslin eller glaserat keramiskt material och kommer i olika former, storlekar och färger för att efterlikna variationen och texturerna hos verklig sjösten. Sjösten kakel är populärt för användning i badrum, kök och andra våtrum på grund av dess motståndskraft mot fukt och enkel rengöring. Dess naturliga utseende skapar en avslappnad och organisk atmosfär i rummet.

 

Några av fördelarna med med Sjösten Kakel:

 

·      Ett naturligt utseende: Sjösten kakel ger ett naturligt utseende som återspeglar skönheten hos äkta sjösten.

·      Hållbarhet: Keramiska plattor är slitstarka och hållbara, vilket gör dem lämpliga för användning i högtrafikerade områden.

·      Mångsidighet: Sjösten kakel finns i olika storlekar, former och färger, vilket gör det möjligt att skapa olika designmönster och effekter.

·      Lätt att underhålla: Sjösten kakel är enkelt att rengöra och kräver minimalt underhåll för att behålla sitt utseende.

 

Sjösten Klinker

 

Sjösten klinker är en typ av keramisk platta som kännetecknas av dess naturliga utseende och textur liknande äkta sjösten. Dessa plattor är tillverkade av starkt bränt lera och är vanligtvis frostbeständiga och hållbara nog för att användas både inomhus och utomhus. Sjösten klinker används ofta för att skapa uteplatser, trädgårdsgångar, poolområden och andra utomhusutrymmen där ett naturligt och robust material krävs.

 

Några av fördelarna med Sjösten Klinker:

 

·      Hållbarhet: Sjösten klinker är mycket slitstarkt och tåligt, vilket gör det lämpligt för användning i utomhusmiljöer där det utsätts för väder och väderförhållanden.

·      Lätt att underhålla: Precis som sjösten kakel är sjösten klinker enkelt att rengöra och kräver minimalt underhåll för att behålla sitt utseende.

·      Variation och textur: Sjösten klinker finns i olika färger, storlekar och texturer för att efterlikna det naturliga utseendet hos äkta sjösten och skapa visuellt intressanta utomhusytor.

 

Sammantaget är både Sjösten kakel och Sjösten klinker populära val för att skapa vackra och hållbara ytor i olika inomhus- och utomhusmiljöer. Deras naturliga utseende och motståndskraft mot väderförhållanden gör dem till idealiska alternativ för både praktiska och estetiska applikationer.

 

Kontakta oss gärna för rådgivning så kan vi tillsammans hitta en lösning för Ditt nästa projekt.